Do stołu w autobusie ? Bustronome, to paryski sposób na zwiedzanie podczas posiłku. Możliwe?
Po prawdziwym szaleństwie jaki ogarnął Paryżan na punkcie food tracków, przyszła pora na inny typ pojazdu. Krąży po ulicach francuskiej stolicy i jeszcze mniej kojarzy się z kuchnią francuską i gastronomią.
Jedzenie na pokładzie autobusu jest ostatnim trendem, gdzie moment degustacji połączony jest z przyjemną wycieczką po mieście.
Duże okna i przeszklony dach oraz prędkość z jaka porusza się pojazd (20km/h ) sprawiają, że zarówno w dzień jak i w nocy można podziwiać zachwycające widoki za oknem.
Przejażdżka trwa 2 godziny w południe a 2,5 godziny wieczorem, czas aby spokojnie delektować się swoim posiłkiem, a także by trasa przejazdu mogła zawrzeć najważniejsze paryskie miejsca.
Trochę banalne? Być może, jednak zaskoczy i zachwyci wielu.
Taka kolacja na pokładzie autobusu z paryska panorama za oknem, kieliszkiem szampana w reku oraz odpowiednim podkładem muzycznym zrobi wrażenie nawet na tych już zblazowanych turystach.
zostaw komentarz